logo-square-dreamz
BEHANDELINGEN

Dreamz “Your Beauty Institute” is een one-stop beautysalon. Uniek is ons alles-onder-1-dak-concept met zintuigprikkelende behandelingen, anti-aging, wimperextensions, permanente make-up, massages, pedicure en nog veel meer.

ONZE SPECIALITEITEN

Voor al onze behandelingen hebben we gekozen om alleen maar top merken te gebruiken. Waar andere salons kiezen voor trendgevoelige merken, kiezen wij voor de expert. Een hiervan is Guinot. zij stellen zich al jaren in dienst van schoonheid en zijn voorloper in verschillende technieken. Guinot heeft een studie gemaakt van alles wat met schoonheid te maken heeft. met meer dan 10000 schoonheidsinstituten beschikken Zij over de capaciteiten om het welzijn van de huid te vergroten en mooier te maken.

MAAK EEN AFSPRAAK

Wilt u een afspraak bij ons maken? Bel 040 844 4506. U kunt natuurlijk ook het contactformulier invullen en wij nemen dan contact met u op om een afspraak te maken. Wij werken uitsluitend op afspraak om iedere klant alle rust te geven. Wij zijn pas tevreden als u tevreden de salon verlaat.