BOTOX EN FILLERS

Jong en actief

DREAMZ logo 150w Your Beauty Institute

Rimpelbehandelingen

Je voelt je nog jong en actief maar het verstrijken van de jaren laat in het gezicht zijn sporen na in de vorm van rimpels en lijntjes. Rimpels in het gelaat zijn plooien, die in de huid verschijnen.

De zogenaamde dynamische rimpels ontstaan door het aanspannen van de mimische spieren in het gelaat: zo ontstaan bijvoorbeeld bij glimlachen kraaienpootjes en als we fronsen kunnen plooien tussen de wenkbrauwen ontstaan.

Botox-and-fillers afbeelding

Oorzaak

botox dreams 150Niet-dynamische rimpels ontstaan door veroudering van de huid. Met het ouder worden nemen de collagene en elastische vezels in hoeveelheid en kwaliteit af, waardoor de huid minder soepel en slapper wordt. Ook de vetcellen en gelaatsspieren nemen in volume af, waardoor het gelaat holler wordt. Met name overmatige zonbestraling en roken bevorderen het verouderingsproces van de huid.

Bovengenoemde invloeden brengen met zich mee dat de huid verandert en er lijnen, groeven en rimpels in het gelaat verschijnen.

Injectables –Rimpelvullers

Rimpels in het gelaat zijn plooien, die in de huid verschijnen. Rimpels kunnen onder andere bestreden worden met gebruik van Injectables of Rimpelvullers.

Tijdens het consult dat u hebt met de arts zal naar voren komen welke middel het meest gewenste resultaat geeft.

  1. Hyaluronzuur(Restylane, Restylane touch, Perlane, Esthelis)

Hyaluronzuur is een stof die van nature voorkomt in het lichaam. In de ouder wordende huid neemt de hoeveelheid hyaluronzuur af, waardoor de huid volume en elasticiteit verliest. Door injecteren van hyaluronzuur vervagen de ontstane rimpels. Er zijn verschillende middelen op de Nederlandse markt beschikbaar gekomen, die verschillen in prijs en werkingsduur. Na een half jaar tot een jaar wordt het hyaluronzuur afgebroken door het lichaam en kan men zonder problemen de behandeling herhalen.

Restylane is geschikt voor het verminderen van rimpels en het verfraaien van lipcontouren

Restylane touch is een middel dat gebruikt wordt om de fijne rimpeltjes rond ogen en mond weg te werken

Perlane wordt gebruikt om diepere rimpels op te vullen en om de gezichtscontouren te verbeteren.

Esthelis is een middel dat gebruikt wordt om de fijne rimpeltjes rond ogen en mond weg te werken

  1. CaHA of calcium-hydroxyapatiet(Radiesse)

Radiesse wordt gebruikt als onderhuidse inspuiting in de neuslip-plooi, de mondhoeklijnen, de lipcontouren, als kin- en wangopvulling en bij kleine neusdefecten. Na behandeling is het middel 7-10 dagen voelbaar, daarna krijgt het dezelfde consistentie als het huidweefsel. Correctie met Radiesse blijft ongeveer 2 jaar zichtbaar.

  1. Botox

Botox (botuline toxine) is een natuurlijk eiwit. Inspuiting in een spier blokkeert een zenuwimpuls, waardoor de spier niet meer wordt aangespannen. De rimpel, die ontstaat door voortdurende aanspanning van spieren, verdwijnt evenals de bijbehorende gelaatsuitdrukking: het gelaat krijgt zijn natuurlijke, ontspannen uitdrukking terug.

Het middel is zeer veilig en betrouwbaar, mits in juiste dosering toegediend. Tijdelijk afzakken van de oogleden komt bij minder van 1% van alle behandelingen voor.

Dysport/Botox wordt gebruikt voor de behandeling van verticale fronsen tussen de wenkbrauwen (fronsrimpels), van horizontale voorhoofdlijnen die ontstaan door het gebruik van spieren om de wenkbrauwen omhoog te trekken en voor de behandeling van kraaiepootjes. Een andere indicatie voor Botox is overmatige transpiratie (hyperhidrose).

botox fillers vrouw dreamz 525hHet consult

U heeft altijd eerst een voorlichtingsgesprek met een van onze artsen. De bij PerfectLines werkzame injectable-artsen hebben zich toegelegd op dit specifieke vakgebied en kunnen een nauwkeurige diagnose van uw huid maken, de veroudering van de huid beoordelen en weten welke volumes nodig zijn en welke rimpels opgevuld kunnen worden. Het is belangrijk u goed te laten informeren, zodat uw verwachtingen reëel zijn.

De duur en het resultaat van de correctie verschillen per individu en hangen mede samen met uw leefwijze en het verouderingsproces van de huid. Om het resultaat te ondersteunen is het van belang, dat u uw huid goed verzorgt en met name niet blootstelt aan te sterke zonbestraling.

De behandeling

Het inbrengen van de fillers gebeurt met hele fijne naaldjes, waardoor de behandeling over het algemeen niet pijnlijk is. Omdat het gebied rondom de mond erg gevoelig is, wordt bij behandeling van dit gebied eerst verdoofd. Na de behandeling is de huid gedurende enkele uren enigszins gezwollen en rood.

Een behandeling duurt ongeveer 15 minuten. Het uiteindelijk effect is pas na enkele weken zichtbaar. Voor een optimaal effect moet de behandeling soms een of meerdere malen herhaald worden.

Fillers mogen niet gebruikt worden in gebieden met actieve huidaandoening, tijdens de zwangerschap of de periode van borstvoeding en bij bepaalde aandoeningen. Indien het gebied al eerder behandeld is met een tijdelijk product, moet dit eerst volledig geresorbeerd zijn (meestal 6 maanden). Hyaluronzuur en CaHA mogen niet geinjecteerd worden op plaatsen waar een permanente filler aanwezig is.

Na de behandeling

rimpelbehandeling-fillers DREAMZ MET logoNa de behandeling kan er roodheid, blauwe plek, lichte plaatselijke zwelling en/of pijn optreden in het behandelde gebied. Deze verschijnselen kunnen enkele uren tot 2 weken aanhouden en zijn eigenlijk normaal voorkomende verschijnselen na de een behandeling.

Risico’s en complicaties

Om het optimale resultaat te bereiken en het kleine risico op complicaties (infectie van de geinjecteerde plek of het ontstaan van blauwe plekken) te vermijden, moet u de eerste dag geen make-up aanbrengen. Als de lippen behandeld zijn mag u de eerste 24 uur niet zoenen of hete dranken drinken. Verder de eerste 2-3 dagen na de injectie niet zwemmen, sporten, sauna of een zonnebank bezoeken. Gezichtscrubs, peelings en laser-behandelingen moeten de eerste 4 weken vermeden worden.

De kosten

De kosten zijn afhankelijk van de grootte van het te behandelen gebied en het gebruikte middel.

Dit risico wordt verminderd door na inspuiting de spier intensief aan te spannen zodat het middel zich beter kan localiseren. Drie tot vijf dagen na de inspuiting is het effect maximaal. Voor een optimaal effect moet de behandeling soms herhaald worden. De werking houdt gedurende drie tot zes maanden aan. Daarna is herhaling mogelijk.

Bekijk Tarieven

Botox en Fillers

Botox frons+kraaienpootjes+voorhoofdsrimpels

Botox handen+voeten+oksels

Restylane lipaugmentatie

Restylane neus lippenplooi

Restylane Touch oppervlakkige lijnen, alles na

Botox vert. liplijnen

Restylane Vital Skinbooster gezicht+décolleté

SubQ jukbeen+wang+mondhoek

Radiesse lipborder+wang+jukbeen

Radiesse mondhoek

Radiessse Vertic. Liplijntjes

Radiesse handverjonging per hand

Esthelis

 

€ 150.00

€ 540.00

€ 375.00

€ 675.00

€ 75.00 – € 275.00

 

€ 375.00

€ 850.00

€ 225.00

€ 600.00

€ 200.00

€ 537.50

€ 75.00 – € 275.00

 

MAAK EEN AFSPRAAK

Uw voornaam*

Achternaam*

E-mail*

Telefoon of mobiel nummer*

Selecteer, plan een datum:

Voorkeur tijdstip*:

Aantal personen:

Welke behandeling wilt u reserveren:*

Uw promotiecode (indien geldig):

Aanmelden nieuwsbrief?

Bevestig mijn reservering via*:
 Telefoon SMS Email

Hoe heeft u ons gevonden?:

Opmerking:

Uw afspraak is pas definitief nadat wij dit aan u bevestigd hebben! Klik op verzenden en het berichtje 'Hartelijk dank voor uw reserveringsaanvraag' verschijnt automatisch op het scherm!