LASER

Behandelingen

LOGO_harmony 200w

CLEARLIFT


clearlift dreamz 150wClearLift, de eerste niet-ablative 1064nm Q-switched laser ter wereld, rekent af met huidveroudering. Dé nieuwste Laser behandeling voor een stralende huid! ClearLift is het nieuwste alternatief voor huidverjonging, huidverbetering en cosmetische chirurgie en bovendien geheel pijnloos! De leeftijd van uw huid jaren laten verjongen.. dat kan bij Dreamz! Zie links ClearLift, een 10 minuten Laser FaceLift.

De ClearLift behandeling bij Dreamz wordt uitgevoerd met de gefractioneerde Q-switched laser van Alma Lasers. Dit is een zogenaamde niet-ablatieve laser die de laserstraal gefractioneerd in uw huid brengt zónder de opperhuid te beschadigen. Er zal dus niet, zoals bij de behandeling met onze Erbium pixel laser, een tijdelijk zichtbaar rastertje in uw huid ontstaan. Bij de ClearLift-Laser behandeling blijft uw huid in tact en bent u direct na de behandeling toonbaar. Hét grote voordeel bij de ClearLift-Laer behandeling is dat de behandeling het hele jaar uitgevoerd mag worden, óók tijdens de zomermaanden en bij een getinte huid.

AANMAAK VAN NIEUW COLLAGEEN

AANMAAK VAN NIEUW COLLAGEEN
De ClearLift-Laser stuurt laserstraaltjes in de lederhuid, dat is de laag onder de opperhuid. Door deze laserstraaltjes worden de fibroblasten in de lederhuid gestimuleerd die zorgen voor de aanmaak van nieuw collageen. Nieuw collageen betekent: huidvernieuwing en huidverstrakking. De behandelde huid krijgt hiermee een natuurlijke lift waarmee ook oneffenheden in de huid worden hersteld.

WANNEER ZIET U RESULTAAT
Direct na de behandeling merkt u dat uw huid gloeit en warm aanvoelt. In de twee tot drie weken na de behandeling doen de fibroblasten hun werk. In deze periode wordt het resultaat zichtbaar: Een stevige gladde huid en een frisse en jonge uitstraling.

HET AANTAL BEHANDELINGEN DAT U NODIG HEEFT
Het aantal benodigde behandelingen is afhankelijk van het door u gewenste resultaat en de staat waarin uw huid verkeert. Gemiddeld houden wij 3 tot 6 ClearLift Laserbehandelingen aan. In sommige gevallen raden wij u aan om eerst een behandeling te doen met de Pixel Erbium laser. Dit zullen wij met u bespreken tijdens het gratis intake-gesprek.

VOOR WIE IS DE CLEARLIFT BEHANDELING GESCHIKT?
De ClearLift-Laserbehandeling is met name geschikt voor de 30+ huid; Maar ook voor de oudere huid die in korte tijd een extra collageen boost nodig heeft. Met de Clearlift-Laser kunnen we ook donkere huidtypen veilig behandelen. De behandeling wordt vooral uitgevoerd op gebieden zoals het gezicht, de hals, de handen en het decolleté, ook mogelijk voor andere delen van het lichaam. Het mooie van de ClearLift-Laserbehandeling is dat deze het hele jaar kan worden uitgevoerd. Zelfs in de zomer bij een zongebruinde huid.

DE CLEARLIFT BEHANDELING IS VEILIG
De ClearLift-laser van Alma Lasers heeft een *FDA-keurmerk en voldoet hiermee aan de strengste eisen op het gebied van veiligheid en is effectief, zónder infecties of chirurgie. Omdat de ClearLift-Laser niet op pigment werkt, is de behandeling geschikt voor alle huidtypen en kan ook de donkere huid veilig behandeld worden. Wat nog belangrijker is, niemand zal merken dat je een ClearLift-Laserbehandeling hebt ondergaan.

HET IS ALS LASERCHIRURGIE
ClearLift-Laserbehandeling maakt uw gezicht in een paar minuten jaren jonger, het resultaat is vergelijkbaar met een medische peeling en laser huidverjonging behandeling. De behandeling is geheel pijnloos, absoluut zónder hersteltijd en daardoor de éérste laserbehandeling voor de gevoelige delen van het lichaam zoals handen, hals, borst en rond de mond en ogen. Uiteraard is deze ClearLift-Laserbehandeling bovenal uitermate geschikt voor het gezicht, hals en de handen, voor elke huidskleur voor man en vrouw.

CLEARLIFT, DÉ DOORBRAAK IN DE COSMETISCHE LASERTECHNOLOGIE
Microscopische openingen ónder de huid. ClearLift-Laser zendt korte maar extreem krachtige lichtflitsen uit, die tot onder het huidoppervlak gaan, de collageenlaag stimuleren en ongewenste pigmentatie.

MENSEN KIEZEN CLEARLIFT-LASERBEHANDELING OMDAT:
*De behandeling pijnloos is!
*Fijne lijntjes en rimpels vermindert
*Vereist geen wachttijd ‘no down time’
*Scherpt “CREPEY” of lakse huid (kan hele lichaam)
*Vermindert de behoefte aan Botox en Fillers !!
*Krimpt de zichtbaarheid van poriën
*Verlicht donkere kringen onder de ogen
*Vermindert littekens (acné-littekens)
*Vermindert striae
*Blends ongelijkmatige pigmentatie `
*Melasma van zwangerschap
*Verbetert Rosacea
*Gebroken haarvaten en spataderen
*Maakt collageen aan
*Hermodellering van de huid (verouderde huid door de zon)
*Huidverstrakking
*Grove huidstructuur
*Collageen aanmaak
*Een frisse stalende huid!

DE BUITENSTE LAAG (UW HUID) BLIJFT IN TACT
De unieke eigenschap van ClearLift-Laserbehandeling is het fractionele patroon dat géén ablatie van de huid veroorzaakt. Doordat schade aan de buitenste laag van de huid wordt voorkomen is de behandeling pijnloos, ziet u sneller resultaat en er is absoluut géén hersteltijd nodig.

EEN FACELIFT IN UW LUNCHPAUZE
*Pijnloos
*Géén hersteltijd
*Korte behandeltijd ( 20 minuten voor het gelaat)
*Ongeëvenaard veilig
*Voor iedere huidskleur
*Het hele jaar behandeling mogelijk
*Voor man en vrouw

De leeftijd van uw huid jaren verjongen… dat kan bij Dreamz

INTAKE GESPREK
Tijdens het eerste intake gesprek komt alles aan de orde wat met de behandeling te maken heeft: welke behandeling voor u het beste is, welk resultaat u mag verwachten, de mogelijke risico’s en de nazorg. U krijgt altijd een eerlijk advies en duidelijke voorlichting over de behandeling en de periode erna. Tijdens dit eerste intake gesprek bekijken we of u een geschikte kandidaat bent voor de ClearLift-Laserbehandeling. Ook vragen we wat uw wensen en verwachtingen zijn. Dreamz zal aangeven of de behandeling aan die verwachtingen kan voldoen en ook of een combinatie met een andere behandelmethode een optie kan zijn.

U krijgt informatie met betrekking tot de voor- en nazorg. Besluit u tot een behandeling, dan wordt alle informatie genoteerd in een behandelingsovereenkomst die zowel door de Dreamz als door u wordt ondertekend en er worden foto’s gemaakt voor uw persoonlijke dossier.

WILT U MEER INFORMATIE OF EEN AFSPRAAK MAKEN?
*FDA-keurmerk is een overheidsinstantie in de Verenigde Staten die streng toezicht op de veiligheid van voedingswaren, medicijnen en medische apparatuur (Food & Drug Administration). Dat gebeurt met onderzoek en regelgeving. De apparatuur is technisch CE-gekeurd.

Dreamz Skin Rejuvenation & Skin Tightening Laser behandeling met de Fractional Laser is simpelweg dé beste huidverjonging-behandeling zonder dat daar een chirurg aan te pas hoeft te komen. U krijgt fantastische lange termijn resultaten na enkele behandelingen. De huid wordt aanzienlijk strakker en veerkrachtiger en tevens ziet de huid er zichtbaar jonger en gladder uit.

De Fractional Laser is een lasertherapie waarmee huidvernieuwing, huidverstrakking, huidverjonging en huidverbetering gerealiseerd wordt. De  Fractional Laser behandeling stimuleert het collageen aan te maken  en te vervangen door nieuw en sterk collageen. Het is collageen dat zorgt voor een mooie, jonge en fris uitziende huid. In de loop der jaren verslapt het collageen, dat is een natuurlijk proces. De methode met de Fractional Laser werkt echter totaal anders dan alle andere bestaande technieken. De behandeling is zeer patiëntvriendelijk, heeft nauwelijks bijwerkingen en de resultaten zijn verbluffend!

DE FRACTIONAL LASER BEHANDELING IS GESCHIKT VOOR

DE FRACTIONAL LASER BEHANDELING IS GESCHIKT VOOR:
*Algehele huidverjonging/huidvernieuwing
*Stralende egale tint
*Rimpels en fijne lijntjes
*Acné littekens
*Het verwijderen van pigmentvlekken (ouderdomsvlekken en zonbeschadiging)
*Huidverstrakking
*Het verbeteren van de porie structuur
*Kraaienpootjes rondom de ogen

DE BEHANDELING MET DE FRACTIONAL LASER:

De gebruikte apparatuur is zeer langdurig getest en heeft een FDA-keurmerk*. De behandeling start met een goede reiniging van de huid. Bij een intensieve behandeling wordt vervolgens, indien nodig, een verdovingszalf aangebracht op de te behandelen huid. Wanneer de verdoving goed is ingewerkt begint de laserbehandeling.

AANTAL BEHANDELINGEN MET DE FRACTIONAL LASER:

Tijdens een gratis en geheel vrijblijvend intakegesprek wordt bekeken wat uw wensen zijn. U kunt er van uitgaan dat u 3 tot 4 Fractional Laser behandelingen nodig heeft. In uiterste gevallen kunnen dit er maximaal 6 zijn. De behandeling heeft een langdurig resultaat. Na enkele sessies met de Fractional Laser, ziet u al een verbetering. Tussen de behandelingen kunt u minimaal 2 weken tot maximaal 4 weken wachten.

NA DE FRACTIONAL LASER BEHANDELING:
Na de Fractional Laser behandeling mag u meteen weer aan de slag. De behandeling veroorzaakt géén littekens. Krijgt u na de behandeling korstjes, ze verdwijnen binnen een week tot 10 dagen en laten ook geen littekens na, onder voorwaarde dat u níet aan de kortjes krabt. Direct na de behandeling kan uw huid rood uitzien en een beetje irriteren. Zoals bij een zonnebrand. Gebruik after-sun van en een goed hydraterende dagcreme van Guinot, zonder alcohol en ongeparfumeerde crème. Dan vermindert het zonnebrandgevoel al na enkele uren. De behandelde huid kan soms ook zwellen. In de meeste gevallen worden de behandelde vaatjes donkerder. Hierdoor lijkt het aanvankelijk alsof de toestand verergert. Geen zorgen! Dat is juist een goed teken! Het toont aan dat de vaatjes beschadigd zijn en snel zullen verdwijnen.

Bevat uw gezicht veel rode vaatjes? Dan kan uw gezicht de eerste dagen na de behandeling wat voller zijn. Deze zwelling trekt snel weg. Wilt u de huid in de tussentijd wat camoufleren? Dan mag u gerust een Blemish Balmgebruiken van Schrammek Ernstige complicaties na een behandeling zijn uiterst ongewoon. Soms ontstaat er zwelling of roodheid, maar die trekt weg na enkele uren. Eventuele korstjes of blaasjes verdwijnen na enkele dagen. Hebt u soms last van een huidaandoening zoals eczeem of koortslip? Dan kan de behandeling die soms aanwakkeren.

UW VOORZORGSMAATREGELEN VOOR DE FRACTIONAL LASER BEHANDELING:
Heeft u veel rode vaatjes in het gezicht? Beperk dan de doorbloeding van uw gezicht. Van 3 dagen vóór de behandeling tot 7 dagen erna doet u de volgende activiteiten het beste niet:

*Sporten
*Naar de sauna gaan
*Alcohol drinken
*Stel uw huid een tijdje niet meer bloot aan zon of zonnebank de UV-stralen kunnen uw pigment verstoren
Na de behandeling met de Fractional Laser mag u meteen weer aan de slag.

INTAKE GESPREK
Tijdens het eerste intake gesprek komt alles aan de orde wat met de behandeling te maken heeft: welke behandeling voor u het beste is, welk resultaat u mag verwachten, de mogelijke risico’s en de nazorg. U krijgt altijd een eerlijk advies en duidelijke voorlichting over de behandeling en de periode erna. Tijdens dit eerste intake gesprek bekijken we of u een geschikte kandidaat bent voor de Fractional Laser behandeling. Ook vragen we wat uw wensen en verwachtingen zijn. Onze artsen en huidtherapeuten zal aangeven of de behandeling aan die verwachtingen kan voldoen en ook of een combinatie met een andere behandelmethode een optie kan zijn.

U krijgt informatie met betrekking tot de voor- en nazorg. Besluit u tot een behandeling, dan wordt alle informatie genoteerd in een behandelingsovereenkomst en er worden foto’s gemaakt voor uw dossier om behaalde resultaten goed vast te leggen. *FDA-keurmerk is een overheidsinstantie in de Verenigde Staten die streng toezicht op de veiligheid van voedingswaren, medicijnen en medische apparatuur (Food & Drug Administration). Dat gebeurt met onderzoek en regelgeving. De apparatuur is technisch CE-gekeurd.

Huidverstrakking, Skin Thightening, infrarood technologie door Dreamz! Deze methode van huidverstrakking is ideaal indien u een zachte behandeling wenst die het collageen aanmaak in uw gezicht zoals de kaaklijn, hals, rond de ogen, lippen-plooi, gaat stimuleren met een liftend effect als gevolg. Door middel van deze technologie kunt u bij Dreamz de verzakking van de wenkbrauwen, wangen, mondhoeken en hals tegen gaan.

Deze warmtestralen dringen door de huidlagen naar de onderhuid, waardoor de aanmaak van nieuw collageen gestimuleerd wordt. De opbouw van nieuwe cellen en collageen zorgen ervoor dat de huid er strakker, stevige, gladder en jeugdiger uit gaat zien. Infrarood Skin Tightening verbetert de kwaliteit van de huid. d.m.v. energie/warmte krimpt het uitgerekte collageen waardoor de huid weer elastischer en steviger wordt. Dreamz behandelt uw huid met licht. Uw huid neemt het licht op en zet het om in warmte. De pigmentvlekken en de rode vaatjes vervagen en de poriën verkleinen. Uw huid zal frisser ogen en de textuur is verbeterd, het zal het collageen aanmaak stimuleren.

TIJDENS DE BEHANDELING VOOR HUIDVERSTRAKKING

TIJDENS DE BEHANDELING VOOR HUIDVERSTRAKKING
Tijdens de behandeling blijven de omliggende weefsels en huid onaangetast. Er is geen kans op littekenvorming. De apparatuur is zeer lang getest en heeft een FDA*- keurmerk.

AANTAL BEHANDELINGEN VOOR HUIDVERTRAKKING
Er zijn 6 behandelingen nodig, na elke behandeling ziet u al een verbetering. Tussen elke behandeling dient u minimaal 2 weken tot 4 weken te wachten voor de volgende behandeling. De behandeling heeft een langdurig resultaat. In de loop van de jaren kunnen er nieuwe verouderingsverschijnselen optreden. Dit heeft te maken met uitwendige factoren die uw huid kunnen beschadigen, zoals roken of blootstelling aan de zon. Ook erfelijke factoren zoals couperose blijven bestaan.

NA DE BEHANDELING
Direct na de behandeling kan uw huid rood uitzien en een beetje irriteren, zoals na een zonnebrand. Gebruik een goede hydraterende crème van Guinot. Het zonnebrandgevoel zal na enige tijd verdwijnen.

INTAKE GESPREK

Tijdens het eerste intake gesprek komt alles aan de orde wat met de behandeling te maken heeft: welke behandeling voor u het beste is, welk resultaat u mag verwachten, de mogelijke risico’s en de nazorg. U krijgt altijd een eerlijk advies en duidelijke voorlichting over de behandeling en de periode erna. Tijdens dit consult bekijken we of u een geschikte kandidaat bent voor huidverstrakking. Ook vragen we wat uw wensen en verwachtingen zijn. Onze artsen en huidtherapeute zal aangeven of de behandeling aan die verwachtingen kan voldoen en ook of een combinatie met een andere behandelmethode een optie kan zijn.

U krijgt aanvullende informatie met betrekking tot de voor- en nazorg. Besluit u tot een behandeling, dan wordt alle informatie genoteerd in een behandelingsovereenkomst en zullen er foto’s worden vastgelegd om behaalde resultaten goed te kunnen evalueren.

Als gevolg van zonschade, zwangerschap, hormonale onbalans of huidveroudering kunnen er zich op de meest blootgestelde delen van de huid donkere vlekken of pigmentvlekken ontstaan, deze worden ook wel ouderdomsvlekken, zwangerschapsmasker of hyperpigmentatie genoemd.

Door de pigmentvlekken heeft men vaak de indruk dat de huid er ouder uitziet dan hij in werkelijkheid is. Door de efficiënte behandeling van pigmentstoornissen krijgt men niet alleen een verwijdering van deze storende donkere vlekken maar bovendien ziet de huid er ook jonger en frisser uit. Een doeltreffende manier om de normalisering van de huidpigmentatie te krijgen is via lichttherapie.

PIGMENTVLEKKEN / OUDERDOMSVLEKKEN / ZWANGERSCHAPSMASKER

PIGMENTVLEKKEN / OUDERDOMSVLEKKEN / ZWANGERSCHAPSMASKER
Moedervlekken of naevi worden ook lever- en pigmentvlekken genoemd. Zomersproeten, ouderdomsvlekken en zwangerschapsmasker zijn ook pigmentvlekken. Laat bij verandering van kleur of structuur altijd controleren door uw arts of huidarts, dermatoloog. Het is altijd belangrijk uw huid goed te beschermen tegen UV- straling d.m.v. een hoge beschermingsactor of Sunblock. We raden u aan factor 30/50 van Guinot.

Pigmentvlekken worden behandeld met gepulst licht. Er wordt bepaald met welke laser behandeld wordt afhankelijk van het huidtype en de kleur van de pigmentatie. De behandeling is uitermate veilig. Tijdens de pigment-behandeling blijven de omliggende weefsels en de huid onbeschadigd. De gebruikte apparatuur is veilig en zeer goed en lang getest en heeft een *FDA-Keurmerk

DE BEHANDELING VAN PIGMENTATIE
In de meeste gevallen zijn 3 tot 6 behandelingen nodig maar het kan in sommige gevallen met een behandeling een grote verandering zijn. Dit hangt af van de grootte en aantal pigmentvlekken. Tussen de pigment-behandelingen moet men minimaal 3 weken wachten. De behandelde pigmentvlekken blijven weg, de erfelijkheid blijft wel bestaan. In de loop van de tijd kunnen er nieuwe pigmentvlekken ontstaan, wilt u het ontstaan van nieuwe pigmentvlekken verminderen of voorkomen, gebruik dan een goede bescherming met minimaal factor 30 van Guinot, voor het gelaat of de Sun Block met spf 30 van Guinot. Meteen na de behandeling kan uw huid rood of geïrriteerd zijn. Koel de huid direct met een coldpack, koele compressen, goede hydraterende ( Guinot of Schrammek). Het branderige gevoel zal binnen enkele uren verdwijnen.

INTAKE GESPREK
Tijdens het eerste intake gesprek komt alles aan de orde wat met de behandeling te maken heeft: welke behandeling voor u het beste is, welk resultaat u mag verwachten, de mogelijke risico’s en de nazorg. U krijgt altijd een eerlijk advies en duidelijke voorlichting over de behandeling en de periode erna.

Tijdens dit eerste intake gesprek bekijken we of u een geschikte kandidaat bent voor de pigment behandeling. Ook vragen we wat uw wensen en verwachtingen zijn. Onze huidtherapeute zal aangeven of de behandeling aan die verwachtingen kan voldoen en ook of een combinatie met een andere behandelmethode een optie kan zijn. U krijgt informatie met betrekking tot de voor- en nazorg. Besluit u tot een behandeling, dan wordt alle informatie genoteerd in een behandelingsovereenkomst en er worden foto’s gemaakt voor uw dossier om behaalde resultaten te evalueren.

Couperose verwijderen: Na de winterperiode ziet onze huid er wat doffer uit en kan de huid droger zijn. Daarnaast kunnen, als je daar gevoelig voor bent, kleine vaatjes zichtbaar zijn geworden, couperose. Dreamz voert de couperose behandelingen uit met de Harmony XL. De behandeling van vasculaire letsels en couperose worden uitgevoerd met de LP ND Yag Laser en met De Beautyangel ELT Lichttherapie Vasculaire letsels komen voor bij zowel mannen als bij vrouwen in het gezicht en op het lichaam (benen). Couperose verschijnt voornamelijk op de wangen of de neus en bij vrouwen ook op het decolleté. Bij zowel couperose als vasculaire letsels worden de vaatwanden zwakker en verliezen hun elasticiteit waardoor ze makkelijker breken.

Op dat moment ontstaan er rode adertjes die door de huid zichtbaar worden. Het is een veel voorkomende aandoening die heel onschuldig is maar vaak als cosmetisch storend wordt ervaren. Met behulp van deze allernieuwste laser en lichttoepassingen worden deze ontsierende roodheden en zichtbare vaatjes, couperose, snel en effectief door onze huidtherapeute verwijdert zonder de omliggende huidstructuren te beschadigen.

De behandeling is uitermate veilig. Tijdens de behandeling blijven de omliggende weefsels en huid onbeschadigd, er is geen kans op littekenvorming. De gebruikte apparatuur is overigens zeer lang getest en heeft een FDA*- keurmerk.

AANTAL BEHANDELINGEN VOOR COUPEROSE

AANTAL BEHANDELINGEN VOOR COUPEROSE
Gemiddeld zijn er 3 behandelingen nodig om de couperose in zijn geheel te verwijderen, soms geeft het eerder al een forse verbetering. Het kan ook zijn dat er meerdere behandelingen nodig zijn, afhankelijk van de hoeveelheid en/of dikte van de couperose. Tussen elke behandelingen moet u minimaal 3 weken wachten. De behandelde vaatjes blijven weg, wel blijft de erfelijke aanleg van couperose bestaan. In de loop van de tijd kunnen er nieuwe vaatjes opduiken. Als u het ontstaan van couperose wilt verminderen, gebruik een crème met een goede zonnefactor SPF 30 of Guinot tevens bescherming tegen kou en alle schadelijke stoffen van buitenaf.

DE REACTIE VAN DE HUID OP DE BEHANDELING VAN COUPEROSE
Meteen na de behandeling kan uw huid rood of geïrriteerd zijn, zoals bij een zonnebrand. Koel uw huid met een coldpack, koele kompressen, after-sun of een hydraterende crème van Guinot. Het zonnebrand gevoel vermindert al na enkele uren.

INTAKE GESPREK
Tijdens het eerste intake gesprek komt alles aan de orde wat met de behandeling te maken heeft: welke behandeling voor u het beste is, welk resultaat u mag verwachten, de mogelijke risico’s en de nazorg. U krijgt altijd een eerlijk advies en duidelijke voorlichting over de behandeling en de periode erna.

Tijdens dit eerste intake gesprek bekijken we of u een geschikte kandidaat bent voor de couperose behandeling. Ook vragen we wat uw wensen en verwachtingen zijn. Onze arts/huidtherapeute zal aangeven of de behandeling aan die verwachtingen kan voldoen en ook of een combinatie met een andere behandelmethode een optie kan zijn. U krijgt informatie met betrekking tot de voor- en nazorg. Besluit u tot een behandeling, dan wordt alle informatie genoteerd in een behandelingsovereenkomst en er worden foto’s gemaakt voor uw dossier om behaalde resultaten te evalueren.

De Pixel Perfect behandeling  bij Dreamz is een lasertherapie waarmee huidvernieuwing, huidverstrakking, huidverjonging en huidverbetering gerealiseerd wordt. De Fractional Laser behandeling zorgt ervoor dat de huid van uw gelaat weer stevig, strak, jong en veerkrachtig aandoet na de behandeling. In feite stimuleert de Fractional Laser behandeling het collageen, bindweefsel in de huid, door nieuw en sterk collageen. Het collageen dat zorgt er voor dat u een mooie, jonge en fris uitziende huid krijgt. In de loop van de jaren verslapt het collageen, dat is een natuurlijk proces.

Roken, stress, vermoeidheid, slechte voeding of blootstelling aan de zon verslechtert de huidconditie ook. De Fractional Laser behandeling herstelt dit. Voor een goed resultaat heeft u een aantal behandelingen nodig. Per behandeling wordt namelijk maar een gedeelte (25%) van de huid vervangen. De Fractional Laser behandeling wordt tevens bij Dreamz veelvuldig ingezet bij het verminderen van acné littekentjes. Doordat de Fractional Laser de aanmaak van nieuwe huid stimuleert en het vervagen van littekens ten gevolgen van acné.

DE WERKING VAN DE FRACTIONAL LASER

DE WERKING VAN DE FRACTIONAL LASER
Bij een Fractional Laser behandeling schiet de behandelend specialist eigenlijk kleine gaatjes (tot 320 nm diep) in de huid. Per vierkante centimeter zijn dit ongeveer 50 tot 100 gaatjes. Deze gaatjes geven de omliggende huidcellen de ruimte naar elkaar toe te trekken, zo geneest het gaatje en trekt de huid strakker. Tijdens het genezingsproces vernieuwen de opperhuid en het bindweefsel in de lederhuid. Hierdoor hervindt de huidhaar veerkracht en volle, jeugdige uitstraling. Groot voordeel is dat de Fractional Laser bij Dreamz in vergelijking tot andere lasers een veel kortere hersteltijd (down time) kent.

De Fractional Laser behandeling stopt het ouder worden van de huid niet maar de veroudering wordt als het ware enkele jaren teruggedraaid. Het effect blijft doorgaans zo’n jaren zichtbaar. Dreamz gebruikt, de meest geavanceerde laser van Alma lasers. De hypermoderne laser van Alma vermijdt deze bijwerking door de laserstraal te splitsen in flinterdunne stralen. Hierbij wordt voldoende energie overgebracht om het collageen te stimuleren de huid te verjongen. Echter de mate van roodheid, pijn en ongemak is bijzonder acceptabel zodat de cliënt bij een lichte behandeling de volgende dag en bij een diepe behandeling al na ruim 1 week dusdanig is hersteld dat alle sociale activiteiten weer hervat kunnen worden. Indien er dieper wordt gewerkt zal de arts de behandeling uitvoeren. De Pixel Perfect heeft het *FDA- keurmerk.

DE BEHANDELING
De behandeling start met een grondige reiniging van de huid. Bij een intensive behandeling wordt vervolgens een verdovingszalf aangebracht op de te behandelen huid. Afhankelijk van het type huid en de plaats van de behandeling wordt de instelling van het laserapparaat aangepast. Wanneer de verdoving goed is ingewerkt begint de laserbehandeling. Met een computergestuurde laser kan de behandelende huidtherapeut of lasers specialist tot op de millimeter nauwkeurig werken.

HET AANTAL BEHANDELINGEN
Het aantal behandeling is sterk afhankelijk van de kwaliteit van de huid en de intensiteit van de behandeling, en natuurlijk van des gewenste resultaat en de reactie van de huid. Tijdens het vrijblijvend informatiegesprek krijgt een indicatie van het aantal te verwachten behandelingen , gemiddeld 3 a 6 Pixelperfect behandelingen

NA DE BEHANDELING
Na een Pixelperfect behandeling is de huid wat rood en gezwollen, maar er ontstaat geen wond. Het herstel is dan ook aanzienlijk korter dan bij andere laser behandelingen, men spreekt van weinig tot geen ‘downtime’. Hoe lang het herstel duurt is uiteraard ook afhankelijk van de intensiteit van de behandeling en van kwaliteit van de huid . In principe kunt principe u direct uw werkzaamheden weer hervatten. De roodheid en zwelling trekken in enkele dagen weg. Wij adviseren u wel om gedurende vier weken uit de zon te blijven en een beschermende zonnebrandcrème te gebruiken, Guinot sunblock beschermt tevens tegen schadelijke stoffen van buitenaf.

FDA-keurmerk is een overheidsinstantie in de Verenigde Staten die streng toezicht op de veiligheid van voedingswaren, medicijnen en medische apparatuur (Food & Drug Administration). Dat gebeurt met onderzoek en regelgeving. De apparatuur is technisch CE-gekeurd.

Beharing op gezicht, benen, bikinilijn of rug, voor velen is het een vloek. Scheren, harsen en ontharings crèmes is slechts een tijdelijke oplossing, de haren komen altijd terug. Ervaar de voordelen van de SHR en HR ontharingstechnologie bij Dreamz! De SHR ontharingsmethode bij Dreamz is een revolutionaire technologie voor haarverwijderen. Het is het allereerste vrijwel pijnloze ontharings systeem. Het unieke “In-motion systeem zorgt voor een geleidelijke opwarming van de haarwortels in de subdermale oppervlak van uw huid. De haar laat los en de haarwortel is niet meer in staat om een nieuwe haar te laten groeien. Dit resultaat is al na een aantal behandelingen te bereiken. Door het heen en weer bewegen van de laserhouder over uw huid kunnen nabij gelegen haarwortels niet over het hoofd worden gezien.

De stof die we met SHR willen aanpakken, is het eiwit van de stamcellen. Op die manier kunnen ook donkere huidtypes succesvol worden behandeld. Uit de wereld van de voeding weten we dat proteïnen hun vitale en levensgevende eigenschappen verliezen wanneer ze boven 43 °C worden verhit. De SHR-technologie laat een gelijkmatige verwarming van het behandeloppervlak toe tot 45 °C. Het omliggende weefsel functioneert als energiereservoir, zodat het haarfollikel en de stamcellen de temperatuur ook van het omliggende weefsel krijgen. Na 6 tot 8 herhalingen, in verticale of horizontale bewegingen over het behandeloppervlak, zien we dat er zich oedeem vormt rondom het follikel. Dit verschijnsel toont het succes van de behandeling aan. De stamcellen zijn uitgeschakeld.

Deze nieuwe technologie laat een bewegende behandelmethode toe. Dit betekent dat we met het handstuk over de behandelzone glijden. De huid wordt verwarmd en de saffieren contactkoeling beschermt de epidermis. Door een lichte druk op het handstuk te zetten, worden weefselvocht en bloed, die niet moeten worden verhit, uit het behandelbereik weggehouden.

VOORDELEN VAN SHR ONTHAREN

VOORDELEN VAN SHR ONTHAREN
*Pijnloze behandeling
*Geschikt voor alle huidtypen: ook donkere huidtypen kunnen met deze techniek worden behandeld met hetzelfde resultaat, veel IPL ontharingsmethoden kunnen dit niet
*Geschikt voor lichte haarttype
*Het resultaat is een langdurige ontharing die na verschillende behandelingen permanent kan zijn. De behandeling is uiterst veilig en de gebruikte apparatuur is getest en heeft een FDA keurmerk *.

AANTAL BEHANDELINGEN
Gemiddeld zijn er 8 tot 12 behandelingen nodig met een tussenpauze van acht weken tussen elke sessie. Haargroei verschilt van persoon tot persoon. Het is afhankelijk van leeftijd, gewicht, metabolisme, hormonen, medicatie en etnische achtergrond.

FASES VAN DE HAARGROEI
Ondanks deze verschillen doorloopt elkhaartje drie ontwikkelingsfasen – actieve fase/ anagene fase: tijdens deze fase groeien onze haren en is er rond de haarwortel pigment of melanine aanwezig. 85% van al onze haren zitten in deze fase. – regressieve fase: een periode van 2 weken waarbij een actieve haar stopt met groeien. Ongeveer 4% van onze haren verkeert in deze fase. – rustfase: deze periode duurt ongeveer 6 weken. Daarna vallen de haren spontaan uit en start een nieuwe groeicyclus. Ongeveer 13% van de haren bevindt zich in deze fase.

Het laser- /licht werken in op de pigmentatie of melanine in de haren. We kunnen de haren dus alleen behandelen als ze zich in de eerste fase bevinden. Omdat niet alle haren zich in tegelijk in deze groeifase bevinden, zijn er verschillende behandelingen nodig: Gemiddeld zes tot acht met een tussenpauze van enkele weken. In principe komt elke beharing in aanmerking. We kunnen met deze methode overal op het lichaam de ongewenste haargroei permanent verwijderen: oksels, benen, gezicht, bikinilijn, rug etc. De gebruinde huid door de zon of zonnebank mag niet worden behandeld.

De behandeling is pijnloos, de behandeling wordt uitgevoerd d.m.v. een gekoeld handstuk. Na de behandeling kan de huid wat rood zien en geïrriteerd aanvoelen.

UW VOORZORGSMAATREGELEN

*We raden u aan 24 uur voor de bahandeling te scheren
*Vanaf 4 weken voor de eerste behandeling mag u uw haren niet meer harsen of epileren.
*Stel uw huid een tijd lang niet bloot aan de zon of zonnebank. De UV – stralen kunnen uw pigmenten verstoren. Bedek zorgvuldig de delen die u laat behandelen: vanaf 4 weken vóór de behandeling tot 4 weken na de laatste behandeling.
Mocht u toch in de zon komen, bescherm u dan tegen de UV- stralen met een sunblock factor 40 tot 60.

VOORDELEN T.O.V. DE KLASIEKE METHODE
*Geen pijn
*Vervolgbehandelingen kunnen snel opgevolgd worden d.m.v. bewegende behandelmethode bereiken we alle plaatsen
*Behandeling mede van donkere huidtypes
*Behandeling van pigment arme, fijne haren
*Direct na de behandeling kunt u uw werkzaamheden voortzetten.

INTAKE GESPREK
Tijdens het eerste intake gesprek komt alles aan de orde wat met de behandeling te maken heeft: welke behandeling voor u het beste is, welk resultaat u mag verwachten, de mogelijke risico’s en de nazorg. U krijgt altijd een eerlijk advies en duidelijke voorlichting over de behandeling en de periode erna. Tijdens dit eerste intake gesprek bekijken we of u een geschikte kandidaat bent voor de SHR of HR behandeling. Ook vragen we wat uw wensen en verwachtingen zijn. Onze arts/huidtherapeute zal aangeven of de behandeling aan die verwachtingen kan voldoen en ook of een combinatie met een andere behandelmethode een optie kan zijn.

U krijgt informatie met betrekking tot de voor- en nazorg. Besluit u tot een behandeling, dan wordt alle informatie genoteerd in een behandelingsovereenkomst en er worden foto’s gemaakt voor uw dossier om behaalde resultaten te evalueren.

*FDA-keurmerk is een overheidsinstantie in de Verenigde Staten die streng toezicht op de veiligheid van voedingswaren, medicijnen en medische apparatuur (Food & Drug Administration). Dat gebeurt met onderzoek en regelgeving. De apparatuur is technisch CE-gekeurd.

De Harmony XL ooglid verstrakking behandeling bij Dreamz zorgt ervoor dat u een frisse en stralende blik in uw ogen (terug)krijgt. Heeft u last van huidplooien op uw bovenste oogleden? Of van een verslapte en rimpelige huid op uw onderste oogleden? Dreamz behandelt uw oogleden zonder dat er een mes aan te pas komt en zo bent u ervan verzekert dat u er geen littekens, onnatuurlijke ‘look’ of slechte genezing aan overhoudt.

DE BEHANDELING

DE BEHANDELING
Door het aanbrengen van duizenden microscopisch kleine perforaties in de huid met de fractional erbium laser(Pixel Perfect), terwijl de huid om de perforaties heen in tact wordt gelaten. Dit proces van collageen stimulatie met behulp van microperforaties waarbij het omliggend weefsel onbeschadigd blijft, zorgt voor een snelle huidvernieuwing. Dit in tegenstelling tot de traditionele, agressievere laserbehandelingen met lange hersteltijd en bijwerkingen warmen we de huid zó sterk op, dat ze krimpt en extra veel collageen en elastine aanmaakt. Zo krijgt ze haar natuurlijke spanning terug.

IS DEZE BEHANDELING IETS VOOR U?
Omdat deze techniek geen littekens nalaat is ze voor de meeste mensen geschikt. Of u nu kleine fijne rimpels heeft of een verouderde en/of door de zon beschadigde huid. Oogleden waaronder zich vergrote vetcellen bevinden, kunnen het beste operatief worden behandeld. Ook bovenste oogleden die te ver overhangen kunt u het beste laten behandelen door middel van een operatie. Onze specialist stelt altijd een juiste diagnose en verwijst u eventueel naar plastisch chirurg of oogarts

AANTAL BEHANDELINGEN
Over het algemeen volstaan 3 tot 4 behandelingen met een tussenperiode van 3 tot 4 weken.

NA DE BEHANDELING VOOR HET VERTRAKKEN VAN DE OOGLEDEN
De huid van de oogleden worden rood en voelen wat geprikkeld en extreem warm aan. Dit duurt ongeveer 2 tot 3 uur. In sommige gevallen ontstaat er een zwelling (oedeem), maar ook dit zal na een paar uur wegtrekken. U kunt dat perfect behandelen met koude kompressen met water van 4 tot 6 °C. Na een paar dagen is de huid zeer droog en kunt u ze hydrateren. Wij raden u de crèmes aan die voor u het meest geschikt zijn.

Een jeugdige uitstraling en een rimpelloze huid: Rimpels in het gezicht zijn een natuurlijk gegeven. Hoeveel rimpels u krijgt, hangt af van verschillende factoren zoals uw aangezichtsspieren, milieu- invloeden, en persoonlijke leefgewoontes zoals: roken, veel blootstellen aan de zon, UVA en UVB straling en alcoholische dranken.

HET ONTSTAAN VAN RIMPELS

HET ONTSTAAN VAN RIMPELS
In de huid en onderhuid zit collageen of bindweefsel, dat zorgt ervoor dat uw huid elastisch en soepel blijft. Helaas neemt dit weefsel af, naar mate we ouder worden. Hierdoor verliest het zijn elasticiteit in de huid en onderhuid en wordt de huid dunner. Door verlies van vocht ontstaan er rimpels rond de mond en ogen. De afname van het collageen en de rimpels die hierdoor ontstaan, kan men niet ongedaan maken. Indien u huidverzorgingsproducten gebruikt herstelt u wel het vet- en vochtgehalte van de huid, alleen niet de elasticiteit van het bindweefsel.

Dreamz vermindert uw rimpels met de allernieuwste (laser)technieken. Een combinatietechniek passen we hierbij toe. Kleine ondiepe rimpels behandelen we met de Skin Tightening Infrarood. Grote en diepe rimpels behandelen we met de laser (Nd: YAG 1320 nm). Geen enkele andere methode behaalt zo’n goede resultaten als de combinatie van beide technieken. Ook de Accent- behandeling zal uw collageen aanmaak stimuleren en is tevens mogelijk voor het hele lichaam, uitgezonderd de onderbenen. De behandeling is uiterst veilig, de gebruikte apparatuur is zeer lang en goed gekeurd en heeft een *FDA- keurmerk .

MOGELIJKHEDEN
Een rimpelbehandeling is niet altijd mogelijk, in sommige gevallen kunnen zelfs de allerbeste technieken en apparaten niet helpen. Dat hangt af van verschillende factoren zoals ouderdom, huiddikte en eventuele huidbeschadigingen door UV- stralen of allergieën. Ook de diepte en plaats van de rimpel spelen een rol.Dreamz geeft u altijd een goed en deskundig advies. De behandelingen worden herhaald tot het beoogde effect is behaald. Tussen elke behandeling zit minimaal 3 tot 4 weken.

INTAKE GESPREK
Tijdens het eerste intake gesprek komt alles aan de orde wat met de behandeling te maken heeft: welke behandeling voor u het beste is, welk resultaat u mag verwachten, de mogelijke risico’s en de nazorg. U krijgt altijd een eerlijk advies en duidelijke voorlichting over de behandeling en de periode erna. Tijdens dit eerste intake gesprek bekijken we of u een geschikte kandidaat bent voor de rimpel behandeling. Ook vragen we wat uw wensen en verwachtingen zijn. Onze artsen/huidtherapeute zal aangeven of de behandeling aan die verwachtingen kan voldoen en ook of een combinatie met een andere behandelmethode een optie kan zijn.

U krijgt informatie met betrekking tot de voor- en nazorg. Besluit u tot een behandeling, dan wordt alle informatie genoteerd in een behandelingsovereenkomst en er worden foto’s gemaakt voor uw dossier om behaalde resultaten te evalueren

Bijna iedereen heeft wel ergens op het lichaam een litteken. Littekens kunnen een negatief effect hebben op het zelfvertrouwen. Bestaande littekens kunnen behandeld worden, waardoor het litteken minder zichtbaar wordt. Er zijn verschillende litteken-behandelingen mogelijk bij Dreamz zoals, de Erbium Fractional 2940 NM laser.

WAT DOET EEN LITTEKEN BEHANDELING?

WAT DOET DE ERBIUM PIXEL LASER?
In de huid worden miniscule gaatjes gemaakt waardoor er nieuwe cellen worden aangemaakt. Deze laser zorgt voor het regenereren van huidcellen waardoor littekens minder diep worden en vervagen. Na 2 tot 4 behandelingen zullen de nieuwe cellen bijna alle beschadigde cellen vervangen waardoor de littekens veel minder zichtbaar worden. De huid wordt soepeler waardoor de bewegingsbeperking afneemt en zelfs helemaal normaal kan worden, hierdoor wordt de kleur van de huid weer normaler. Als er een ernstig litteken is zal de arts het litteken dieper behandelen zodat ook het vastzittende (verkleefde) tittekenweefsel aangepakt zal worden.

Er zijn ongeveer 4 tot 6 behandelingen nodig om een zichtbare verbetering te krijgen. Interval is 3 tot 4 weken tussen elke behandeling. Het resultaat na de behandeling is blijvend. Vraag om een geheel vrijblijvend advies, onze arts zal u indien nodig doorverwijzen naar een Dermatoloog. Het is wel belangrijk om te beseffen dat een litteken nooit geheel zal verdwijnen. Wel kan het uiterlijk van het litteken sterk worden verbeterd. Het kan zachter, vlakker en minder zichtbaar worden. Ook kunnen ongemakken zoals pijn, roodheid en jeuk verminderen.

INTAKE GESPREK
Tijdens het eerste intake gesprek komt alles aan de orde wat met de behandeling te maken heeft: welke behandeling voor u het beste is, welk resultaat u mag verwachten, de mogelijke risico’s en de nazorg. U krijgt altijd een eerlijk advies en duidelijke voorlichting over de behandeling en de periode erna. Tijdens dit eerste intake gesprek bekijken we of u een geschikte kandidaat bent voor de titteken behandeling. Ook vragen we wat uw wensen en verwachtingen zijn. Dreamz zal aangeven of de behandeling aan die verwachtingen kan voldoen en ook of een combinatie met een andere behandelmethode een optie kan zijn.

U krijgt informatie met betrekking tot de voor- en nazorg. Besluit u tot een behandeling, dan wordt alle informatie genoteerd in een behandelingsovereenkomst en er worden foto’s gemaakt voor uw dossier om behaalde resultaten te evalueren.

LOVE YOUR BEAUTIFUL BODY! Striae, huidstriae, striemen, zwangerschapsstrepen of stretch marks zijn lijnvormige huidafwijkingen die ontstaan door het oprekken en inscheuren van de collageenbanden in onderhuids bindweefsel. Striae komen veelvuldig voor bij zowel mannen als vrouwen en kunnen op zich geen kwaad. Wel leveren striae vaak cosmetische bezwaren op.

DE SYMPTOMEN VAN STRIAE

DE SYMPTOMEN VAN STRIAE
Striae manifesteren zich doorgaans als een aantal parallelle rode lijnen en de wat langer bestaande striae door witte lijnen in de huid. Vaak hebben striae iets weg van verzonken littekens. Striae komen over het hele lichaam voor, maar voornamelijk op:

*Buik & borsten
*Billen & bovenbenen
*Bovenarmen

*Striae variëren in lengte van twee tot wel twintig centimeter. De rode kleur van de striae trekt meestal na verloop van maanden of zelfs jaren weg en vaak blijven er beige- of ivoorkleurige striemen achter.

HOE ONTSTAAT STRIAE
Striae ontstaan op huidweefsel dat relatief snel oprekt. Hoe jonger de huid, hoe groter het risico op striae. Het ontstaan van striae is voor een groot deel erfelijk bepaald. Wanneer je ouders last hebben van striae is de kans groot dat jij dat ook zult hebben. Andere voorbeelden van risicoverhogende factoren zijn:

*Zwangerschap: op buik en borsten
*Puberteit: op dijen, billen en borsten
*Ernstig) overgewicht: op buik, dijen, binnenzijde bovenbenen en bovenarmen
*Corticosteroïden (gebruik van o.a. prednison en cortison): over het hele lichaam
*Bodybuilding & krachtsporten: op armen, bovenbenen en borsten
*Borstvergroting: op borsten

HOE DREAMZ SKINCARE DE STRIAE VERWIJDERT
Striae wordt uitgevoerd met de gefractioneerde Laser van AlmaLasers. Met de behandeling kunnen wij de oppervlakte van de huid aanzienlijk egaler maken en het contrast in de kleuren van de striae en de omringende huid sterk verminderen. Kortom: De huid wordt egaler waardoor de striae veel minder opvallend is. Dit is een zogenaamde niet-ablatieve laser die de laserstraal gefractioneerd in uw huid brengt zonder de opperhuid te beschadigen. Er zal dus niet, zoals bij de behandeling met onze Erbium pixel laser, een tijdelijk zichtbaar rastertje in uw huid ontstaan. Bij de gefractioneerde Q-switched Laserbehandeling blijft uw huid in tact en bent u direct na de behandeling toonbaar.

AANMAAK VAN NIEUW COLLAGEEN
De Q-switched Laser stuurt laserstraaltjes in de lederhuid; Dat is de laag onder de opperhuid. Door deze laserstraaltjes worden de fibroblasten in de lederhuid gestimuleerd die zorgen voor de aanmaak van nieuw collageen. Nieuw collageen betekent: huidvernieuwing en huidverstrakking. De behandelde huid krijgt hiermee een natuurlijke lift waarmee ook oneffenheden in de huid worden hersteld, zoals titteken(tje)s en straie.

IS DEZE BEHANDELING VEILIG
De Q-switched Laser van Alma Lasers heeft een *FDA-keurmerk en voldoet hiermee aan de strengste eisen op het gebied van veiligheid en is effectief, zonder infecties of chirurgie. Omdat de Q-switched Laser niet op pigment werkt, is de behandeling geschikt voor alle huidtypen en kan ook de donkere huid veilig behandeld worden.

MENSEN KIEZEN DEZE BEHANDELING OMDAT HET:
*De behandeling pijnloos is!
*Fijne lijntjes en rimpels vermindert
*Vereist geen wachttijd ‘no down time’
*Scherpt “CREPEY” of lakse huid (kan hele lichaam)
*Vermindert de behoefte aan Botox en Fillers
*Krimpt de zichtbaarheid van poriën
*Verlicht donkere kringen onder de ogen
*Vermindert littekens
*Vermindert striae
*Blends ongelijkmatige pigmentatie
*Melasma van zwangerschap
*Verbetert Rosacea
*Gebroken haarvaten en spataderen
*Maakt collageen aan
*Hermodellering van de huid (verouderde huid door de zon)
*Huidverstrakking
*Collageen aanmaak
*Een frisse stalende huid

INTAKE GESPREK
Tijdens het eerste intake gesprek komt alles aan de orde wat met de behandeling te maken heeft: welke behandeling voor u het beste is, welk resultaat u mag verwachten, de mogelijke risico’s en de nazorg. U krijgt altijd een eerlijk advies en duidelijke voorlichting over de behandeling en de periode erna. Tijdens dit eerste intake gesprek bekijken we of u een geschikte kandidaat bent voor de striae behandeling. Ook vragen we wat uw wensen en verwachtingen zijn.

Dreamz zal aangeven of de behandeling aan die verwachtingen kan voldoen en ook of een combinatie met een andere behandelmethode een optie kan zijn. U krijgt informatie met betrekking tot de voor- en nazorg. Besluit u tot een behandeling, dan wordt alle informatie genoteerd in een behandelingsovereenkomst en er worden foto’s gemaakt voor uw dossier om behaalde resultaten te evalueren.

ACNÉ – LITTEKENS
Wanneer het lichaam overvloedig veel talg aanmaakt en de hoornhuid verstoord is raken de talgklier openingen van de huid verstopt. Het gevolg is dan dat er mee-eters ontstaan. Ontstoken pukkels zijn een gevolg van bacteriën die zich met huidvet voeden.

OORZAKEN VAN ACNÉ
Wanneer deze bacteriën het huidvet afbreken, komen er afvalproducten en vetzuren vrij, die veroorzaken een ontsteking van de talgklieren waardoor pukkels verschijnen. Acné ontstaat meestal in de puberteit en verdwijnt vaak zonder behandeling, toch zijn er acnépatiënten van 25 jaar en ouder.

DE VERSCHILLENDE BEHANDELINGEN TEGEN ACNÉ BIJ SHINE SKINCARE
Een gelaatsbehandeling met fruitzuurpeeling, Herbal Peeling van Schrammek of Guinot Hydradermie (onzeuiver/acne huid). De fractional laser behandeling wordt tevens veelvuldig ingezet bij het verminderen van acné littekentjes. Doordat de fractional laser de aanmaak van nieuwe huid stimuleert vervagen littekens ten gevolgen van acné. De Fractional laser behandeling is een uitermate geschikte en doeltreffende behandeling voor acnélittekens. Afhankelijk van de behandeling die voor uw huidtype het meest geschikt is, zijn er 6 tot 8 behandelingen nodig.

INTAKE GESPREK
Tijdens het eerste intake gesprek komt alles aan de orde wat met de behandeling te maken heeft: welke behandeling voor u het beste is, welk resultaat u mag verwachten, de mogelijke risico’s en de nazorg. U krijgt altijd een eerlijk advies en duidelijke voorlichting over de behandeling en de periode erna. Tijdens dit eerste intake gesprek bekijken we of u een geschikte kandidaat bent voor de acné ltteken behandeling. Ook vragen we wat uw wensen en verwachtingen zijn. Dreamz zal aangeven of de behandeling aan die verwachtingen kan voldoen en ook of een combinatie met een andere behandelmethode een optie kan zijn.

U krijgt informatie met betrekking tot de voor- en nazorg. Besluit u tot een behandeling, dan wordt alle informatie genoteerd in een behandelingsovereenkomst en er worden foto’s gemaakt voor uw dossier om behaalde resultaten te evalueren.

Voor en na foto’s diverse behandelingen

Vaatafwijking laser behandeling dreamz 898wdreamz environ voor en na 898w 1

dreamz environ voor en na 898w 2

Bekijk Tarieven

Vaatafwijkingen

 

Enkele vaatjes € 85.00

Spider naevi € 95.00

Neus € 95.00

Wijnvlek € 125.00

Beenvaten € 150.00

Wangen geheel € 150.00

Neus en wangen € 195.00

Wangen neus en kin € 225.00

*Prijzen van de laserbehandelingen zijn richtprijzen en kunnen lager uitvallen afhankelijk van de ernst van de situatie.

MAAK EEN AFSPRAAK

Uw voornaam*

Achternaam*

E-mail*

Telefoon of mobiel nummer*

Selecteer, plan een datum:

Voorkeur tijdstip*:

Aantal personen:

Welke behandeling wilt u reserveren:*

Uw promotiecode (indien geldig):

Aanmelden nieuwsbrief?

Bevestig mijn reservering via*:
 Telefoon SMS Email

Hoe heeft u ons gevonden?:

Opmerking:

Uw afspraak is pas definitief nadat wij dit aan u bevestigd hebben! Klik op verzenden en het berichtje 'Hartelijk dank voor uw reserveringsaanvraag' verschijnt automatisch op het scherm!