.

LOGO PAGINA DREAMZ LPG ENDERMOLOGIE 200-66

GELAAT EN LICHAAM


DREAMZ endermologie filosofieLIPOMASSAGE: Uw schoonheidskapitaal herwaarderen.

Afslanken waar u het wil is nu mogelijk! Het evenwicht tussen opslaan en afvoeren van vetten is een natuurlijk proces waarvoor de slankheidcellen (adipocyten) instaan. Ondanks een gezonde lifestyle en regelmatig sporten gebeurt het vaak dat het opslaan van vetten toeneemt. Lokale vetophopingen en cellulite worden zichtbaar.

 

 

 

DREAMZ endermologie filosofie1Het geheim? De vetcellen heropvoeden.

Deze gebrevetteerde slankheidstechniek laat toe om de vatafbraak (lipolyse) te stimuleren en te ondersteunen om locale onesthetische overbelastingen weg te werken. De mechanische stimulatie ontkent in de diepte een biologische respons: vetten worden vrijgegeven en productie van elastine en collageen aangewakkerd.

RESULTAAT: Een slank en strak silhouet en op een natuurlijke manier.

 

 

DREAMZ endermologie filosofie2ENDERMOLOGIE: In het hart van de cel stimuleren.

ENDERMOLOGIE is een wetenschap van celstimulatie die door LPG is ontwikkeld en door meer dan 128 wetenschappelijk studies is onderbouwd. De techniek is pijnloos en niet invasief.

DREAMZ LPG technologie

Ontdek LPG-technologie gebaseerd op meer dan 30 jaar innovatie. Dankzij de door LPG gepatenteerde behandelingskoppen, stimuleert de endermologie®-techniek zachtjes de huid om de sluimerende celactiviteit op een natuurlijke en pijnloze manier, zonder neveneffecten, opnieuw te activeren. De doelcellen ontwaken en veranderen de huid van binnenuit voor een zichtbare afslanking en anti-verouderingsresultaten.

EEN NIEUWE GEZONDE LEVENSSTIJL!
Net zoals regelmatige fysieke inspanningen en een uitgebalanceerd dieet aanbevolen zijn om gezond te blijven, is het ook belangrijk om de cellen een boost te geven zodat ze optimaal blijven functioneren. Het is meer dan een gewone behandeling. Het is een nieuwe routine voor gezondheid/anti-veroudering/schoonheid die al bijna dertig jaar wordt toegepast door miljoenen vrouwen. Endermologie® deel laten uitmaken van uw dagelijks leven betekent kiezen voor een intelligente, verantwoorde en gezonde levensstijl die is gericht op het beschermen van uw lichaam en gezicht tegen de tand des tijds.

DREAMZ endermologiegelaat 300-250RIMPELS OPVULLEN
Vanaf de leeftijd van 25 beginnen de fibroblasten minder substanties te produceren die essentieel zijn voor de jeugdigheid van de huid.

DE HUID VERSTEVIGEN
In de loop der jaren verliest het gezicht haar stevigheid en veerkracht, de neuslippenplooien (lachlijntjes) worden dieper en de oogleden gaan verslappen.

DE TEINT VERHELDEREN
Stress, vervuiling, slaapgebrek en tabak zijn allemaal factoren die de huid dof maken: de veneuze en lymfatische microcirculatie vertraagt en toxines stapelen zich op.

DUBBELE KIN VERMINDEREN
Een dubbele kin ziet er esthetisch onaantrekkelijk uit en zowel mannen als vrouwen van alle leeftijden hebben er last van: ze vervormen de gelaatstrekken en maken het gezicht zwaarder.

Hieronder volgt meer uitleg over de behandelingen:

RIMPELS OPVULLEN

Voor een zachtere en zichtbaar jongere huid

Vanaf de leeftijd van 25 beginnen de fibroblasten minder substanties te produceren die essentieel zijn voor de jeugdigheid van de huid. De essentiële substanties omvatten collageen, dat de huid haar sterkte geeft, elastine, dat de huid haar elasticiteit geeft, en hyaluronzuur, dat de huid haar veerkrachtige aspect geeft. De huid begint te verslappen en verliest haar densiteit waardoor er rimpels en groeven worden gecreëerd, voornamelijk op het gezicht, de hals, het decolleté en de handen. Andere externe factoren zoals de zon, stress, tabak en zelfs vervuiling kunnen ervoor zorgen dat rimpels sneller verschijnen.

DE ENDERMOLOGIE OPLOSSING

ACTIE: De endermologie®-techniek is echte fitness voor de huid en stimuleert de huid zodat de fibroblasten, de jeugdcellen, ontwaken. Deze stimulatie, die even doeltreffend is als aangenaam, heractiveert het natuurlijke antiverouderingsproces:

– productie van nieuw hoogkwalitatief collageen.
– eliminatie van verouderde collageenfragmenten om de huid te ontgiften.
– versnelling van de elastinesynthese (+46%) voor een huid die resistenter is tegen meerdere microspiercontracties die vaak de bron zijn van expressielijnen.
– synthese van natuurlijke hyaluronzuren (+80%) om de huid meer volume te geven en rimpels te egaliseren.

RESULTAAT: De huid wordt zichtbaar verstevigd en van binnen uit opgevuld. De tekenen van veroudering vervagen terwijl de natuurlijke gezichtsuitdrukking wordt behouden.

KLANTENREACTIES

GELAAT dreamz klantreactie sylvie“Na de allereerste sessie voelde het alsof mijn huid opnieuw kon ademen. Het was geweldig, mijn gezicht zag er stralend uit. Ik kon voelen dat mijn huid aan het veranderen was. Vanaf dat moment groeiden mijn verbazing en tevredenheid alleen maar: mijn huid voelde gestimuleerd en zag er zo stralend uit. De fijne lijntjes op mijn huid werden opgevuld, mijn huidcontouren zagen er beter uit, voelden steviger en waren veel gladder. Ik had er voordien nooit echt aandacht aan besteed maar nu realiseer ik met dat het een verademing is om u ook fysiek mooi te voelen.”

Sylvie, 49 jaar

 

 

 

 

GELAAT dreamz klantreactie christine“Gezichtsendermologie® deed me er vijf jaar jonger uitzien! Deze behandeling gaf me een stralende teint, verminderde de rimpels rond mijn ogen en verstevigde mijn huid. Ik houd van de erg natuurlijke aanpak van deze techniek, die me toestaan mijn eigen uitdrukking te behouden, met het toegevoegde voordeel van stimulatie van de microcirculatie!! Ik ben er weg van…”

Christine, 43 jaar

DE HUID VERSTEVIGEN

Voor een steviger gezicht en hertekende contouren

In de loop der jaren verliest het gezicht haar stevigheid en veerkracht, de neuslippenplooien (lachlijntjes) worden dieper en de oogleden gaan verslappen. De huid zet geleidelijk aan uit wat leidt tot de algemene verzakking van het gezicht.

DE ENDERMOLOGIE OPLOSSING

ACTIE: Dankzij de sequentiële stimulaties, werkt de endermologie-techniek in het hart van de fibroblasten, de echte architecten voor een jonge huid. Deze training van de huid heractiveert de productie van de essentiële steunvezels – collageen, elastine en hyaluronzuur – op natuurlijke wijze voor een onmiddellijk en duurzaam liftend effect.

RESULTAAT: De huid wordt sterker en steviger en krijgt haar natuurlijke spanning terug. De huid wordt geleidelijk aan steviger. Het gezicht wordt opnieuw gedefinieerd met mooiere contouren.

KLANTENREACTIES

GELAAT dreamz klantreactie sylvie“Na de allereerste sessie voelde het alsof mijn huid opnieuw kon ademen. Het was geweldig, mijn gezicht zag er stralend uit. Ik kon voelen dat mijn huid aan het veranderen was. Vanaf dat moment groeiden mijn verbazing en tevredenheid alleen maar: mijn huid voelde gestimuleerd en zag er zo stralend uit. De fijne lijntjes op mijn huid werden opgevuld, mijn huidcontouren zagen er beter uit, voelden steviger en waren veel gladder. Ik had er voordien nooit echt aandacht aan besteed maar nu realiseer ik met dat het een verademing is om u ook fysiek mooi te voelen.”

Sylvie, 49 jaar

 

 

 

 

GELAAT dreamz klantreactie elisabeth“Soraya, mijn schoonheidsspecialiste, heeft mij geïntroduceerd in de endermologie®. Ik onderging een behandelingsprogramma van drie weken en ik ben volledig overtuigd! Het was een geweldige ontdekking. De behandeling is erg aangenaam, als een streling op uw huid. Ik word ouder maar dankzij deze sessies heb ik het huidvolume dat ik kwijt was, terug gekregen.”

Elisabeth

DE TEINT VERHELDEREN

Voor een huid die onmiddellijk stralender, zachter en egaler is

Stress, vervuiling, slaapgebrek en tabak zijn allemaal factoren die de huid dof maken: de veneuze en lymfatische microcirculatie vertraagt en toxines stapelen zich op. Dit zorgt ervoor dat de huid haar stralendheid verliest en de teint vlekkerig wordt.

DE ENDERMOLOGIE OPLOSSING

ACTIE: De gepatenteerde LPG-behandelingskop maakt micro-klopbewegingen op het huidoppervlak van het gezicht en de hals. Deze unieke en pijnloze stimulatie exfolieert zachtjes de huid, zorgt voor zuurstof voor het weefsel en start de microcirculatie om de teint te egaliseren.

RESULTAAT: De huid is zachter en de teint straalt twee keer meer* vanaf de eerste sessie. De perfecte manier voor een huid die er onmiddellijk gezond uitziet voor een feest of een speciaal evenement!

KLANTENREACTIES

GELAAT dreamz klantreactie gabrielle“De endermologie®-gezichtsbehandeling kan eerst verrassend aanvoelen maar wordt al snel een aangename ervaring. U ontspant volledig met een lichtjes warm gevoel.
Vanaf de eerste sessie voelde mijn teint rozer en stralender aan. Ik was er erg blij mee en ik hoop nog meer behandelingen te krijgen!”

Gabrielle

 

 

 

 

GELAAT dreamz klantreactie aurore“Als grote fan van Cellu M6®, waarmee ik mijn lichaam al 4 jaar lang laat behandelen, stond ik er onmiddellijk voor open om de endermologie®-gezichtsbehandeling te proberen. Ik ben een freelancer met erg drukke dagen. U kunt zich dus al wel voorstellen hoe moe mijn gezicht er uitzag! Het is fantastisch hoe goed ik er door deze behandeling uitzie! Mijn teint is ziet er helder, stralender uit en ik zie er meer uitgerust uit. Mijn huid is zelfs nog zachter geworden door de behandeling te combineren met de huidverzorgingscosmetica. Mijn vrienden merkten de transformatie van zodra ze me zagen!”

Aurore, 36 jaar

DUBBELE KIN VERMINDEREN

Voor een hertekend gezicht met meer uitgebalanceerde gelaatstrekken

Een dubbele kin ziet er esthetisch onaantrekkelijk uit en zowel mannen als vrouwen van alle leeftijden hebben er last van: ze vervormen de gelaatstrekken en maken het gezicht zwaarder. Ze zijn veelal het resultaat van de ophoping van vetafzetting en kunnen ook gepaard gaan met een verslapte huid vanwege een vertraging van de natuurlijke collageen- en elastinesynthese.

DE ENDERMOLOGIE OPLOSSING

ACTIE: De endermologie®-techniek stimuleert de adipocyten (vetcellen) met behulp van de verschillende instellingen van de LPG-behandelingskop om het opgeslagen vet efficiënt vrij te geven. Deze techniek helpt ook om de gezichtscontouren te verfijnen, met een verstevigende actie voor een natuurlijk liftend effect.

RESULTAAT: Uw gezicht wordt zichtbaar verfijnd en krijgt opnieuw harmonieuze volumes.

KLANTREACTIE

GELAAT dreamz klantreactie monolita“Het was een moment om te ontstressen. Het is erg ontspannend. Ik merkte de resultaten onmiddellijk: mijn kaaklijn was hertekend en steviger en mijn rimpels waren verminderd. Iedereen die ik ken merkte de verandering onmiddellijk en vond dat ik er veel jonger uitzag! Ik ga deze behandeling zeker opnieuw laten uitvoeren!”

Manolita, 60 jaar

Door middel van een video-impressie nemen wij u mee in de beleving van de behandeling.

Fitness voor mijn huid!

DREAMZ endermologie lichaam 300-295VETVRIJGAVE
Het evenwicht tussen de productie en de verwijdering van vet wordt behouden door een natuurlijk proces dat wordt uitgevoerd door cellen die adipocyten worden genoemd.

CELLULITE GLADSTRIJKEN
Cellulite, waar 90% van de vrouwen (zelfs de slankste en meest atletische) last van heeft, is het resultaat van zowel vetopslag in de adipocyten (vetcellen) en de vasthouding van water in het lichaam.

DE HUID VERSTEVIGEN
Vanwege gewichtsschommelingen, zwangerschap, het verloop van tijd en andere factoren, verliest de huid geleidelijk aan haar veerkracht en soepelheid.

HET LICHAAM OPNIEUW VORMGEVEN
Het lichaamsvolume is vaak asymmetrisch en rondingen kunnen een gebrek aan vorm en harmonie hebben. De zones die het meest worden getroffen zijn doorgaans de taille, de buik, de dijen en bovenal de billen.

BENEN VERLICHTEN
Symptomen zoals zware en pijnlijke benen of gezwollen voeten en enkels zijn het resultaat van een slechte bloedsomloop en lymfecirculatie.

Hieronder volgt meer uitleg over de behandelingen:

VETVRIJGAVE

Voor een slanker en harmonieus figuur

Het evenwicht tussen de productie en de verwijdering van vet wordt behouden door een natuurlijk proces dat wordt uitgevoerd door cellen die adipocyten worden genoemd. Zelfs met een perfect gezonde levensstijl daalt de activiteit van deze cellen na verloop van tijd, wat leidt tot een snellere vetopslag en een compressie van de bloed- en lymfevaten.

DE ENDERMOLOGIE OPLOSSING

ACTIE: Afslanken gaat vaak ten koste van uw mooie rondingen! U verliest meestal geen gewicht op de plaatsen waar u dat wil. De endermologie®-techniek gaat doelgericht op zoek naar de zones die dit het meeste nodig hebben (armen, rug, buik, taille, billen, dijen enz.), om deze vervolgens slanker te maken. Door de afslankingscellen (adipocyten) te stimuleren, wordt de natuurlijke vrijgave van vet geactiveerd (+70%*), waardoor zelfs de vetten, die het meest bestand zijn tegen fysieke training en diëten, worden weggewerkt. Tegelijkertijd helpt de mechanische actie van de LPG-behandelingskop om de circulatoire uitwisselingen opnieuw te activeren.

RESULTAAT: Uitstulpingen verdwijnen sessie na sessie, uw figuur wordt hertekend en bovenal: u verliest doelgericht gewicht!

KLANTENREACTIES

GELAAT dreamz klantreactie sabrina“Endermologie®-sessies zijn voor mij een must geworden! Het klopt dat het een echte manier is om uw figuur te behouden. Na een paar sessies had ik al veel volume verloren (ik at ook gebalanceerde voeding). Wanneer ik later terug normaal begon te eten, zorgden deze behandelingen ervoor dat ik mijn figuur kon behouden en hielpen ze me om op gewicht te blijven. Mijn huid is mooier, steviger en zachter. Endermologie® is ook ideaal voor het behandelen van zware benen, die onmiddellijk veel lichter aanvoelen na een enkele sessie. Samengevat geeft de behandeling mij een onmiddellijk gevoel van welzijn en aanzienlijke resultaten over lange termijn.”

Sabrina

 

 

 

 

GELAAT dreamz klantreactie isabella“Ik stopte met roken en kwam 15 kg bij. Ik raakte het gewicht niet kwijt, zelfs niet door zware diëten en wat lichaamsbeweging. Ik probeerde alles, inclusief endermologie®-behandelingen. Ongelooflijk: na een sessie verloor ik onmiddellijk 1,5 cm rond mijn dijen en heupen. Na elke sessie, week na week, verloor ik meer volume. Ik ging van een dijomtrek van 96 cm naar 86 cm en kon broeken met maat 8 kopen.”

Isabelle, 38 jaar

CELLULITE GLADSTRIJKEN

Voor een zichtbaar verbeterde huid zonder cellulite

Cellulite, waar 90% van de vrouwen (zelfs de slankste en meest atletische) last van heeft, is het resultaat van vetopslag in de adipocyten (vetcellen) en de vasthouding van water in het lichaam. Als de adipocyten groeien trekt het bindweefsel waarin ze zich bevinden (septa) aan het huidoppervlak waardoor het wordt vervormd. Tegelijkertijd wordt de circulatie geblokkeerd en hopen de toxines zich op. Dat is wanneer er cellulite verschijnt en de onvermijdelijke sinaasappelhuid wordt gecreëerd.

WAT ZIJN DE VERSCHILLENDE TYPES CELLULITE?

WATERIGE CELLULITE
Dit type wordt veroorzaakt door watervasthouding door een slechte bloedsomloop en lymfecirculatie. Het is belangrijk om de toxines te draineren en de circulatoire uitwisselingen opnieuw te activeren.

VETCELLULITE
Dit type cellulite wordt vaak geassocieerd met overgewicht. De natuurlijke vetvrijgave moet worden gestimuleerd.

FIBREUZE CELLULITE
Fibreuze cellulite is moeilijker te bestrijden omdat het al lang aanwezig is, compact en vaak pijnlijk is. Het weefsel moet eerst worden verzacht alvorens fibreuze cellulite kan worden verwijderd.

DE ENDERMOLOGIE OPLOSSING

ACTIE: Tijdens de sessie, stimuleert de endermologie®-techniek de huid en het vetweefsel om ze te verzachten en minder vezelachtig te maken.
Tegelijkertijd helpt deze stimulatie om vet vrij te geven en de bloedsomloop en lymfecirculatie te activeren.

RESULTAAT: Cellulite verdwijnt geleidelijk aan en de huid is gladder en zachter (met 20%*).

KLANTENREACTIES

GELAAT dreamz klantreactie isabelle“Ik begon pas drie weken geleden met mijn endermologie®-sessies. Ik had een probleem met cellulitis op mijn dijen, buik, onderrug en onderarmen. Ik heb net mijn 4e sessie achter de rug en ik kan u vertellen dat de resultaten al zichtbaar zijn. Het is ongelooflijk! Mijn figuur is al veranderd: Ik heb geen vetkussentjes meer op mijn rug en er zit minder cellulitis op mijn dijen. Ik kan niet wachten tot mijn volgende sessie!”

Isabelle, 42 jaar

DE HUID VERSTEVIGEN

Voor een steviger en strakker lichaam met hertekende contouren

Vanwege gewichtsschommelingen, zwangerschap, het verloop van tijd en andere factoren, verliest de huid geleidelijk aan haar veerkracht en soepelheid.
Hoewel deze huidverslapping zich voordoet op het volledige lichaam, zijn sommige zones hier gevoeliger voor: binnenkant van de dijen, buik, armen enz.

DE ENDERMOLOGIE OPLOSSING

ACTIE: De gemotoriseerde rollers van de LPG-behandelingskop stimuleren de huid om de cellen, die verantwoordelijk zijn voor de huidverjonging, de fibroblasten, te activeren. Eenmaal geactiveerd beginnen deze cellen het collageen (+240%*) en elastine opnieuw te synthetiseren – natuurlijke en essentiële substanties voor een stevige huid.

RESULTAAT: De huidkwaliteit verbetert sessie na sessie en de huid wordt zichtbaar steviger en gespierder.

KLANTENREACTIES

GELAAT dreamz klantreactie sylvie“Na de allereerste sessie voelde het alsof mijn huid opnieuw kon ademen. Het was geweldig, mijn gezicht zag er stralend uit. Ik kon voelen dat mijn huid aan het veranderen was. Vanaf dat moment groeiden mijn verbazing en tevredenheid alleen maar: mijn huid voelde gestimuleerd en zag er zo stralend uit. De fijne lijntjes op mijn huid werden opgevuld, mijn huidcontouren zagen er beter uit, voelden steviger en waren veel gladder. Ik had er voordien nooit echt aandacht aan besteed maar nu realiseer ik met dat het een verademing is om u ook fysiek mooi te voelen.”

Sylvie, 49 jaar

 

 

 

 

GELAAT dreamz klantreactie elisabeth“Soraya, mijn schoonheidsspecialiste, heeft mij geïntroduceerd in de endermologie®. Ik onderging een behandelingsprogramma van drie weken en ik ben volledig overtuigd! Het was een geweldige ontdekking. De behandeling is erg aangenaam, als een streling op uw huid. Ik word ouder maar dankzij deze sessies heb ik het huidvolume dat ik kwijt was, terug gekregen.”

Elisabeth

HET LICHAAM OPNIEUW VORMGEVEN

Voor een natuurlijk harmonieuze figuur

De lichaamsvolumes zijn vaak asymmetrisch en rondingen zijn vaak zonder vorm en harmonie. De zones die het meest worden getroffen zijn doorgaans de taille, de buik, de dijen en vooral de billen. Als u regelmatig uw benen kruist als u zit, vervormt u de vorm van uw billen waardoor ze vlakker en asymmetrisch worden.

DE ENDERMOLOGIE OPLOSSING

ACTIE: Dankzij een reeks specifieke bewegingen, herbouwt en herpositioneert de endermologie®-techniek bepaalde lichaamsholten (vooral de gluteale plooi) om uw rondingen opnieuw een natuurlijke harmonie te geven.

RESULTAAT: Uw lichaam krijgt opnieuw haar mooie rondingen en uw figuur wordt harmonieuzer.

VOOR EN NA FOTO

LICHAAM BILLEN DREAMZ VOOR EN NA– HET LICHAAM OPNIEUW VORMGEVEN
– ACHTERWERK – 20 MIN.
– VROUW
– 6 SESSIES
– 38 JAAR OUD
– 2 UUR

BENEN VERLICHTEN

Voor een onmiddellijke en langdurige verlichting

Symptomen zoals zware en pijnlijke benen of gezwollen voeten en enkels zijn het resultaat van een slechte bloedsomloop en lymfecirculatie. Toxines hopen zich op in het organisme, wat dergelijke volumeschommelingen over het verloop van een dag of de hele cyclus van een vrouw verklaart. Welke zijn de factoren? Langdurig rechtstaan of zitten, een natrium-rijk dieet, te strakke kleding of hoge temperaturen kunnen de goede werking van de bloedsomloop verstoren.

DE ENDERMOLOGIE OPLOSSING

ACTIE: Dankzij de verschillende instellingen van de LPG-behandelingskop, helpt de endermologie®-techniek om de eliminatiefuncties van het lichaam te activeren en de bloedsomloop te stimuleren (x3*) en tegelijkertijd ook de symptomen van watervasthouding te verlichten.

RESULTAAT: Een onmiddellijk gevoel van welzijn. De enkels worden verfijnd, de benen voelen lichter aan en krijgen snel weer hun oorspronkelijke vorm. Deze drainage van de benen is doeltreffend en aangenaam en wordt in het bijzonder aanbevolen tijdens de zwangerschap.

KLANTENREACTIES

GELAAT dreamz klantreactie anne“Eerst en vooral geven de endermologie®-sessies me een gevoel van welzijn en ontspanning. Aan het einde van de behandeling voel ik me licht wanneer ik mijn kleding en schoenen terug aandoe. Ik voel dat mijn bloeddoorstroming beter is.”

Anne

 

 

 

 

 

GELAAT dreamz klantreactie sabrina“Endermologie®-sessies zijn voor mij een must geworden! Het klopt dat het een echte manier is om uw figuur te behouden. Na een paar sessies had ik al veel volume verloren (ik at ook gebalanceerde voeding). Wanneer ik later terug normaal begon te eten, zorgden deze behandelingen ervoor dat ik mijn figuur kon behouden en hielpen ze me om op gewicht te blijven. Mijn huid is mooier, steviger en zachter. Endermologie® is ook ideaal voor het behandelen van zware benen, die onmiddellijk veel lichter aanvoelen na een enkele sessie. Samengevat geeft de behandeling mij een onmiddellijk gevoel van welzijn en aanzienlijke resultaten over lange termijn.”

Sabrina

Door middel van een video-impressie nemen wij u mee in de beleving van de behandeling.

VETVRIJGAVE Voor een slanker en harmonieus figuur

Bekijk Tarieven

LPG ENDERMOLOGIE

Kuur 10 X 30 min                              € 575.00

Losse behandeling 1 x 30 min         € 65.00

Endermowear / Behandelpak         € 25.00

 

ENDERMOLIFT GELAAT

Kuur 10 X 30 min                             € 475.00

Losse behandeling 1 x 30 min        € 55.00

MAAK EEN AFSPRAAK

Uw voornaam*

Achternaam*

E-mail*

Telefoon of mobiel nummer*

Selecteer, plan een datum:

Voorkeur tijdstip*:

Aantal personen:

Welke behandeling wilt u reserveren:*

Uw promotiecode (indien geldig):

Aanmelden nieuwsbrief?

Bevestig mijn reservering via*:
 Telefoon SMS Email

Hoe heeft u ons gevonden?:

Opmerking:

Uw afspraak is pas definitief nadat wij dit aan u bevestigd hebben! Klik op verzenden en het berichtje 'Hartelijk dank voor uw reserveringsaanvraag' verschijnt automatisch op het scherm!dr-scrammek-dreamz

VERJONGINGSFICHE DR. MED. CHRISTINE SCHRAMMEK

Deze gegevens worden ultsluitend intern aangewend om voor u een optimaal levensstijl verjongings- en ontspanningsresultaat te ontwikkelen.

Uw voornaam*

Uw achternaam*

Uw adres*

Uw e-mail*

Uw telefoon of mobiel nummer*

Uw geboortedatum*

Uw gewicht*

Uw lengte*

Uw beroep*

Rookt u*

Consumeert u koffie/thee:

Hoeveelheid*

Hoeveelheid zoutverbruik:

Hoeveelheid suikervebruik*

Moeite verteerbare voeding? Indien JA, welke.*

Bent u allergisch voor sommige voeding? Indien JA, welke.*

In medische behandeling voor? Indien JA, leg uit.*

Hebt u last van wintermoeheid?*

Andere kwaaltjes?

Neemt u momenteel medicatie? Indien JA, Welke?

Hoe hebt u dit instituut leren kennen?

Welke produkten gebruikt u thuis ('s morgens, 's avonds) ?

Welke ervaring hebt u tot nu toe met deze produkten:

Welke huidproblemen hebt u?

Wat zijn uw verwachtingen (doel)?

Hoe stelt a zich uw thuisverzorging voor?
 Reiniger Tonic Scrub/peeling Dagcreme Nachtcreme Masker

Lijdt u aan herpes simplex (koortsblaasjes)?

Lijdt u aan een ziekte ? Indien ja, welke.

Neemt u hormonen?

Neemt u op het ogenblik cortisone in zalf of in tabletten?

Neemt u op het ogenblik vitamine A-zuur in zalf of in tabletten?

Werd u met fruitzuren behandeld ? Indien ja wanneer voor het laatst?

Hebt u al een medische laserbehandeling laten uitvoeren ? Indien ja, wanneer.

Hebt u onlangs botox laten inspuiten en/of plastische ingrepen ondergaan?

Uw andere opmerkingen (Indien aanwijzig)